Translate

vineri, 10 octombrie 2014

Hidrogenul incarcat negativ (H-) - forta universala a vietii

Szent Gyorgyi, laureat al Premiului Nobel pentru chimie in 1973, a declarat ca hidrogenul (H-) este responsabil pentru sinteza ATP (sursa de energie la nivel celular), precum si transportul de electroni necesari pentru toate reactiile chimice. De fapt, Szent Gyorgyi, care a descoperit, de asemenea, vitamina C si componentele si reactiile acidului citric, considera hidrogenul (H-) ca fiind "combustibilul vietii".




Conform studiilor lui Linus Pauling (de 2 ori laureat al premiului Nobel) transferul de energie din corpului nostru este un flux de electroni asigurat de atomii de hidrogen.

Albert Szent Gyorgyi a descoperit deasemenea ca organismul depoziteaza hidrogen. El le-a numit "rezervoare de hidrogen" si a reusit sa masoare cantitatea de hidrogen depozitata in diferite organe si tesuturi ale corpului. Cea mai mare cantitate de hidrogen se gaseste in ficat, cel mai important organ pentru apararea organismului, el fiind si laboratorul chimic care neutralizeaza toxinele din corp, apoi urmeaza intestinele, plamanii, si la urma splina (in ordine dupa cantitatea de hidrogen depozitata). Testele chimice folosite de Albert Szent Gyorgyi pentru masurarea hidrogenului, am vazut ca hidrogenul masurat era de fapt ionul negativ de hidrogen ( H-).

Procesul de imbatranire, este insotit de diminuarea treptata a productiei de energie, iar cheia “tineretii fara batranete” o constituie incetinirea sau chiar intreruperea acestui proces degenerativ.

Hidrogenul obisnuit, este cel mai mic atom si are un singur electron. Ionul de hidrogen incarcat negativ (H-) este un atom de hidrogen ionizat, cu doi electroni. El are un electron suplimentar foarte slab legat si pe care il cedeaza cu mare usurinta.

Dupa ce a studiat descoperirile facute de Albert Szent Gyorgyi, Dr. Patrick Flanagan a studiat din nou apa Hunza si a descoperit o cantitate bogată de ioni negativi de hidrogen (H-). Dr. Flanagan a studiat si masurat hidrogenul din organismul uman in care a masurat cantitati imense de (H-) in toate lichidele din corp, la fel ca si in sucul organic proaspat, de portocale, de morcovi sau grapefruit, etc. Acum stim de ce vanzatorul de sucuri de fructe are un succes asa de mare, noi bem sucurile sale organice si primim in acest fel cantitati enorme de H-.

Descoperirile recente cu privire la semnificatia apei si functia sa in sistemul vietii ne va schimba pentru totdeauna viziunea noastra despre apa. Toate simptomele imbatranirii sunt intr-un fel sau altul insotite de o deshidratare lenta a tesuturilor noastre vitale asociate cu leziunile oxidative ale radicalilor liberi. Oricat de multa apa de la robinet am bea, nu putem sa hidratam corespunzator tesuturile vitale care sunt insetate de lichidul care este peste tot. Hidratarea inseamna mai mult decat a bea apa potabila obisnuita.


Dr. Patrick Flanagan sustine ca atomii de hidrogen negativ ionizati (H-) nu se gasesc in apa obisnuita potabila. Apa obisnuita contine atomi de hidrogen incarcati pozitiv (H+).

Protonii de hidrogen incarcati negativ (H-) gasiti in apa Hunza sunt cei mai puternici donatori de electroni cunoscute de chimie. Acesti atomi sunt antioxidanti extrem de puternici. Acesti ioni de hidrogen (H-) sunt gasiti in fluidele sistemelor de viata sanatoase.

Hunza locul unde oamenii traiesc peste 100 de ani

Secretele apei Hunza



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu