Translate

luni, 15 aprilie 2013

Dr. Wayne Dyer

Dr. Wayne Dyer (n. 10 mai 1940, Detroit, Michigan) este psiholog, autor de renume international si vorbitor in domeniul auto-dezvoltarii. El este autorul a peste 30 de carti, a creat numeroase programe audio si video. Dyer a aparut in peste 5 200 de programe de radio televiziune, printre care Oprah si „The Tonight Show”. Articolele sale au aparut in multe publicatii, printre care Reader's Digest si Harper's Bazaar. In 1985 a publicat articolul A Letter to the Next Generation in revista Time. Dr. Wayne Dyer a primit premiul Golden Gavel fiind considerat conferentiarul anului din partea Toastmasters International in 1987.

Cartile sale Manifest Your Destiny, Wisdom of the Ages, There's a Spiritual Solution to Every Problem si bestseller-urile 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of Intention, Inspiration, Change Your Thoughts—Change Your Life, Excuses Begone si acum Wishes Fulfilled au facut obiectul unor programe speciale ale Televiziunii Publice Nationale din Statele Unite.

Wayne Dyer detine un doctorat in consiliere si psihoterapie obtinut la universitatea Wayne State, a statului Michigan, a predat la universitatea St. John's din New York si spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College.

Dr. Wayne Dyer este numit „parintele motivatiei” si totodata initiatorul miscarii de „self-development” sau „self-empowerment” (autodezvoltare psihologica) din SUA. In ciuda copilarie petrecuta in orfelinate si familii adoptive, Dr. Dyer a depasit multe obstacole pentru a face ca visele sa devina realitate. Astazi, el isi petrece o mare parte din timpul sau aratand altora cum sa faca acelasi lucru.

Atunci cand nu calatoreste pentru a-si transmite mesajul, scrie de la resedinta sa din Maui, Hawaii.

Dr. Wayne Dyer are acum o emisiune de televiziune speciala bazata pe cartea Wishes Fulfilled care se difuzeaza acum pe postul Televiziunii Publice Nationale din Statele Unite. Mesajul principal al lui Wayne Dyer este ca fiecare persoana poate sa traiasca o viata extraordinara. Mai mult decat atat este posibil ca fiecare persoana sa-si manifeste dorintele lor cele mai profunde - in cazul in care onoreaza divinitatea lor interioara si aleg in mod constient sa traiasca ghidati de Sinele lor superior. Dr. Dyer ofera indicatii pentru a fi in rezonanta cu divinitatea si a avea o viata extraordinara.

The Shift

Initial numit “Ambition to Meaning: Finding Your Life’s Purpose”, filmul The Shift vorbeste despre schimbarea ce trebuie sa aiba loc in viata noastra cand ne descoperim adevaratul nostru scop. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu