Translate

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Apa marele mister

"Apa este forta motrice a intregii naturi." 

                                   LEONARDO DA VINCI

 La fel ca si in filmul "What the Bleep", APA ne arata, prin intermediul stiintei, ca, de fapt, gandurile noastre au un efect asupra realitatii externe. Imaginati-va posibilitatile atunci cand oamenii isi dau seama de propriul lor potential creator. Filme de acest gen imi dau speranta ca exista o emergenta a inteligentei colective, care poate rezolva problemele lumii. 
                                          DEEPAK CHOPRA

 Acest film este despre apa - cea mai uimitoare si putin studiata substanta. Din cele mai vechi timpuri, oamenii de stiinta, filosofi si teologi au incercat sa inteleaga proprietatile sale explicite si implicite, care sunt fenomenale, dincolo de legile fizice comune ale naturii.

Cercetatori din intreaga lume - Rusia, Kazahstan, Elvetia, Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Austria, Japonia, Argentina, China si Tibet - isi expun, de-a lungul filmului, studiile realizate.

Alois Gruber
Cercetatorul austriac Alois Gruber declara, ca urmare a studiilor sale pe apa: “La nivel de gandire, o persoana care are ganduri negative isi polueaza apa din corp (corpul uman este in proportie de 75 – 90% apa) si o incarca negativ”. Va dati seama ce impact si putere are mintea asupra sanatatii organismului uman?

Alois Gruber a investigat, de mai bine de 30 de ani, tehnologii naturale pentru restaurarea apei. Rezultatele studiilor sale ne-au ajutat sa intelegem "clusterele" de apa, transferul de informatii prin intermediul apei, precum si energizarea apei.
Pe masura ce apa inregistreaza noi informatii, structura ei se schimba, desi compozitia chimica ramane aceeasi. Asadar, structura apei este mult mai importanta decat compozitia chimica.
Apa structurata in clustere

Structurarea apei se refera la modul in care moleculele sale sunt organizate. Moleculele de apa se unesc in grupuri, care sunt numite "clustere". Oamenii de stiinta sustin ca aceste grupuri lucreaza ca celulele de memorie in care apa inregistreaza intreaga istorie a relatiei sale cu lumea ca pe banda magnetica. Desigur ramane tot apa, dar structura sa, ca un sistem nervos, reactioneaza la orice iritatie.

Moleculele se unesc si se despart
Instrumentele moderne au creat posibilitatea de a inregistra faptul ca in fiecare dintre celulele de memorie ale apei sunt 440 000 de panouri de informare. Fiecare panou de informare este responsabil pentru propriul sau tip de interactiune cu mediul.

Martin Chaplin, profesor si sef al laboratorului Universitatii din Londra declara: “Daca aveti in vedere un
Martin Chaplin
Apa are structuri de memorie
cluster ca reprezentand un anumit grup de molecule, atunci acesta poate avea o durata de viata limitata, dar daca il consideram ca fiind o structura, prin care molecule pot iesi si alte molecule vin in grup va exista astfel un timp foarte lung. Apa poate inregistra si stoca informatii ca memoria unui calculator”.


Apa structurata
Martin Chaplin, absolvent al Universitatii din Birmingham, a realizat studii structurale si biologice pe glicoli in hormonul foliculostimulant uman, in cadrul unei colaborari intre Universitatea din Birmingham si Spitalul Midland pentru femei. Interesele sale actuale sunt legate in principal de sistemele apoase si are un interes special in ceea ce priveste apa intracelulara.

“Practic apa are memorie fotografica si poate fi amprentata cu energii foarte subtile, chiar si de la 10.000 km distanta”, spune profesorul Rustum Roy de la Penn State University si membru al Academiei Internationale de Stiinte. “Oare aceasta comunicare media de la distanta este posibila intre fiintele umane, care sunt structuri compuse in principal din apa?”

Rustum Roy
Rustum Roy este om de stiinta, analist de politica a stiintei, aparator al educatiei interdisciplinare si al medicinei alternative, precum si sustinator al legaturii dintre stiinta si religie. Nascut in India, Rustum Roy a obtinut titlul de doctor in ceramica de la Penn State in 1948 si a devenit cetatean american in 1961. Avand o cariera lunga la Penn State in geochimie si stiinta materialelor, acesta a fondat Laboratorul de Stiinta Materialelor de la Penn State, fiind si autor a sute de lucrari tehnice. El este membru al Academiei Nationale de Inginerie. Lucrarea sa recenta a avut ca subiect utilizarea apei in homeopatie.

In februarie 2005, un profesor si colegii sai au realizat un experiment amplu pentru a verifica ipoteza unei posibile comunicari la distanta intre oameni fara ajutorul tehnologiei. Doi oameni aflati la 10 000 de mile distanta unul fata de celalalt, unul la Moscova, iar celalalt in America de Sud, au fost monitorizati cu EKG si EEG. Dintr-o data, cei doi s-au acordat aceluiasi val. A fost inregistrata o sincronizare la nivel cerebral al pulsului si respiratiei celor doi.

Masaru Emoto
Apa cristalizata pe muzica de Bach
Dr. Masaru Emoto spune: “In 1994 mi-a venit ideea de a studia la microscop apa inghetata. Folosind acesta metoda eram convins ca voi vedea cristale asemanatoare cu acele cristale de zapada.  
La inceput, am observat energic cristale de apa de la robinet, apa de rau si apa de lac. Din apa de la robinet
Apa cristalizand la cuvinetele "esti prost"
nu am reusit sa obtinem cristale frumoase. Nu am reusit sa obtinem cristale frumoase nici din rauri sau lacuri situate in apropierea marilor orase. Cu toate acestea, de la apa din raurile si lacurile unde apa se pastrează nepoluata, am putut observa cristale frumoase, fiecare avand propria unicitate.”

Nascut la Yokohama, in iulie 1943 si absolvent in stiinte umaniste al Universitatii Municipale Yokohama, Masaru Emoto a fondat in 1986 Corporation IHM din Tokyo. In octombrie 1992, acesta a primit certificarea de la Open University International ca doctor de medicina alternativa.

Studiile realizate de Dr. Masaru Emoto au fost facute prin expunerea apei la: cuvinte, imagini, muzica si rugaciuni. El demonstreaza ca, daca spre apa este directionata energie pozitiva, aceasta apa formeaza cristale frumoase, uniforme si complexe; in caz contrar, daca este directionata energie negativa, atunci cristalele sunt sparte, neuniforme, alterate, patate.
Adevar

Rezultatul a fost ca am observat mereu cristale frumoase dupa ce apei i-au fost adresate cuvinte frumoase, muzica buna si rugaciuni. Pe de alta parte, am observat cristale desfigurate in situatia opusa. Mai mult decat atat, nu am observat cristale identice.

Dr. Masaru Emoto spune ca memoria apei din locul natal este o parte din noi.

Filmul prezinta multe informatii interesante si fascinante despre apa structurata.



Un comentariu:

  1. Apa este insasi esenta sutinerii vietii.
    Blogul este mai mult decat extraordinar este fantastic.

    RăspundețiȘtergere