Translate

luni, 15 aprilie 2013

Apa, lichidul vital - Dr. Calin Marginean

Dr. Calin Marginean, absolvent al Facultatii de Medicina din Timisoara, promotia 1993, a terminat prima specializare in MEDICINA GENERALA la Iasi (2003) si a II-a specializare in MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009).

Fiind olimpic la chimie in liceu si avand o pregatire medicala foarte serioasa, Dr. Călin Mărginean a reusit sa patrunda multe din tainele corpului omenesc si sa-i inteleaga mai bine fiziologia si biochimia in cele mai mici amanunte.

Desi nu este nutritionist de profesie, din 1993 de cand a terminat Facultatea, a fost un auto-didact in materie de nutritie, fiind pasionat de acest domeniu si participand, pe parcursul anilor, la numeroase cursuri de specializare.

Dr. Calin Marginean a probat el insusi ce insemna adoptarea unui stil de viata sanatos. Daca la varsta de 23 de ani era obez, suferind de hipertensiune arteriala stadiul III, astm bronsic manifest, in prag de diabet zaharat tip II, a adoptat zilnic un stil de viata edenic (combinand, de mai bine de 11 ani, dieta vegetarian totala cu un program regulat de exercitii fizice), a reusit ca in scurt timp sa-si normalizeze greutatea corporala, tensiunea arteriala, sa scape de amenintarea diabetului si sa foloseasca extrem de rar spray-ul anti-astmatic.

Din cauza practicarii in copilarie a artelor martiale, a avut 5 discuri distruse la coloana vertebrala, fiind la un pas de operatia de hernie de disc. Intrand insa intr-un program riguros de exercitii fizice specifice, a reusit sa scape definitiv de spectrul amenintator al operatiei.

Experimentand in propria sa existenta beneficiile unui mod de viata sanatos si aprofundand temeinic problematica nutritiei sanatoase, Dr. Calin Marginean a elaborat o serie de protocoale terapeutice, tratand cu succes o serie de afectiuni prin schimbarea stilului de viata si utilizarea unor suplimente alimentare.


Adresa cabinetului : Piatra Neamt, Cartier Precista, str. Dr. Emil Costinescu, Nr. 2, Bloc E8, Sc. B, Ap. 22, Parter (de la Biserica Noua, strada care merge spre Strand, la al 3-lea bloc pe dreapta)

Program :  LUNI – VINERI,  intre orele 9:00 -14:00. Programul poate fi prelungit in functie de solicitari.

Pentru programari la consultatii, scrieti pe una sau mai multe dintre urmatoarele adrese de e-mail:
dr.calinmarginean@gmail.com
 
calinnmarginean@gmail.com
calinnm@gmail.com 

precizand si afectiunea de care suferiti.

Dr. Calin Marginean a sustinut o serie de conferinte medicale si va propun sa urmariti "Apa, lichidul vital"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu